Stumpedyssevej 60, 3450 Allerød, Tlf.: 35104762
Vores forældre siger

Endnu en gang tak for en dejlig børnehave til mine 2 poder ?? Den vil blive savnet!.

Christina (Maj 2018


Tak for 2,5 dejlige år i fantastiske Krudthus. Vi vil anbefale det til alle og kan virkelig sige fra hjertet, at I har holdt jeres indledningsvise løfte fra indskrivning om at give Silje en fantastisk og dejlig børnehavetid med fokus på det gode børneliv. Jeres værdier er så tydelige i hverdagen og personalet helt unikt. KH Siljes familie - Mikkel og Rikke (april 2018)

Tak for en rigtig dejlig tid - det var det helt rigtige valg for os man for jo ikke en bedre børnehave :-) 
Birgitte, mor til Emma (januar 2018)

Sikke en fantastisk tid og nogle fantastiske oplevelser, venskaber og voksne vores datter har haft. TAK for det!
Emil, far til Laura (maj 2017)

Vi har bare været så super glade for at gå i Krudthus. Det har været fantastisk og vi nyder at høre Valdemar fortælle om de mange oplevelser han har fået.
Det har været guld værd og vi kan kun give de bedste anbefalinger .
Tusind tak
Ida, mor til Valdemar (april 2017)


Efter tre helt igennem fantastiske år i Krudthus, er det blevet tid til at udmelde Mads Wulff-Dalsgaard den 31. maj, således at han kan starte i skole den 1. juni.
Vi kommer til at savne det fantastiske Krudthus med alt hvad det indeholder.

Kristine, mor til Mads (marts 2017)


’.......Felix glæder sig så meget til at komme til ’Gamle børns dag’ på mandag. Jeg tænker ofte på Krudthus med taknemmelighed, jeg er sikker på, at både Felix og jeg har fået kompetencer henh. som barn og forældre, vi ikke kunne have fået andre steder.

Felix  taler ofte om Krudthus, om ting han lærte i Krudthus fx at Martin lærte ham at tage regnjakken på, om at han hjalp Christian til cykelugen, om skovskolen i Krudthus, hvor de fik the, da de lærte om bogstavet T. Han sidder ofte med kassen med træ ting (bl.a. fine gaver fra Christian), sandpapir, snitte knive mm. Jeg tænker, at jeg har opnået kompetencer fra krudthus, når jeg arrangerer ’Efterårshygge’ i skoven med bål, snobrød, kom og lav-æblemost, når jeg med andre forældre arrangerer, at drengene skal på Eghjorten osv. Det er nemt at gøre, for jeg har fået så meget inspiration fra Jer, og jeg tænker på, hvordan jeg oplevede Jer overfor de forskellige børn og forældre.

En børnehavetid, med de værdier og fokus I har, er guld værd!’.......

Udpluk fra brev fra Mette (Felix mor) oktober 2017


Vi jo bare så lykkelige for at have vores drenge hos jer.

Det er uden sammenligning det bedste børneliv de kunne have. To glade og velfungerende drenge som kommer hjem hver dag med røde kinder, smil og en masse ny lærdom i rygsækken. Fantastisk.

Caroline, mor til Louis og Oscar (oktober 2016)Vi har været vanvittig glade de 1½ år, Mads nåede at få i Krudthus - med sine skønne rammer og særlige ånd er det et helt unikt sted, som vi vil tænke tilbage på med stor glæde og fortælle om til andre interesserede. En stor tak til et fantastisk og nærværende personale, som hver dag uanset vejr og årstid yder en indsats, som gør hele forskellen for de børn, der er i Krudthus. Al det bedste til Krudthus i fremtiden og på gensyn - vi kommer på besøg :-)

Mange hilsner Pernille & Kennet, forældre til Mads R. (maj 2016)
 

Jeg afleverer hver morgen en pige, som glæder sig til at komme ud og lege. Som fortæller alle at hun ikke går i børnehave men i Krudthus, som er en skovbørnehave og hvor hun er en del af Krudthus seje flok.

Vi er rigtig glade for personalet- jeres imødekommenhed og engagement, og forskellige kompetencer som vi synes supplerer hinanden rigtig godt i forholdet til behovet i en skovbørnehave, der spænder fra klatring og anden fysisk udfordring, kreativitet, musik og bevægelse, til læring om naturen.

Erik og Ida, far og mor til Linea (marts 2016).


Fortsæt det fantastiske stykke arbejde i gør!

Jens, far til Mads D (oktober 2015)

 

Det er et super fantastisk sted!!!!

Marie, mor til Laura (oktober 2015)


Det er den bedste tid i mit liv’

Esben, 8 år og hans mor har været på besøg (juni 2016)Vi siger tusind tak for 3 fantastiske år, hvor vi alle har nydt at være en del af Krudthus’ hverdag.Silvia har været meget glad for livet i skoven. I har formået at introducere skovens mange små rum og give hende en følelse af at have en gangske særlig tilknytning til skoven som nærområde. Skoven har været en rigtig god ramme for at etablere nære venskaber. Da Silvia startede i marts 2013 var det i sne og hård frost. Vi forældre var bekymrede for om hun kunne holde varmen? Hvordan med middagsluren? for ikke at tale om hvordan I ville lære en 3-årig at tisse i skoven i flyverdragt. Alt gik jo som bekendt rigtig godt. Silvia har lært rigtig meget i skoven, som hun har glæde af alle steder, hun færdes. Hverdagen i Krudthus harr inspiret Silvia til at skabe hvad som helst ud af hvad som helst. Både grovmotorisk med diverse redskaber og ned i helt fine små detaljer. Vores forventninger til det gode børneliv er blevet mødt af engagerede, lyttende og meget imødekommende medarbejdere – tusind tak til jer alle. Efter 3 år i krudthus er vi ikke i tvivl om at børnene er skoleparate, men mere i tvivl om skolen er parat til at tage over, hvor Krudthus slipper.... For os har Krudthus givet Silivia den børnehave tid, vi overhovedet kunne ønske for vores datter.

Kærlig hilsen Silvia og hendes forældre Jesper og Gitte (april 2016)